Wednesday, July 8, 2009

Lohikasvishöystö - Salmon vegetable sauce

1 iso porkkana
1/2 keltainen paprika
pieni sipuli
1/3 kesäkurpitsa
10-15 pakastelohikuutiota
sitruunapippuri
paprikajauhe
suola
ruohosipuli
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus
vettä
öljyä

Suikaloi porkkana, paloittele muut kasvikset ja kuullota öljyssä. Lisää jäiset kalakuutiot, mausteet ja sopivasti Creme Bonjouria ja vettä. Paista kalat kypsiksi, tarjoa uusien perunoiden ja persiljan kera.


1 big carrot
1/2 of yellow pepper
small onion
1/3 zucchini
10-15 salmon cubes (frozen)
lemon pepper
paprika
salt
chives
Creme Bonjour Cuisine onion mix
water
oil

Slice the veggies and lightly fry in oil. Add the frozen salmon cubes, spices and a suitable amount of Creme Bonjour and water. Fry till the fish is properly cooked, serve with small new potatoes and parsley.

No comments:

Post a Comment