Wednesday, July 8, 2009

Pikkupitsat - Little pizzas

Pirkka-pakastepitsapohjat
ketsuppi
luomutomaattimurska
basilika
mustapippuri
oregano
pitsajuustoraaste

Tonnikalatäyte:
Abban vaalea tonnikala
sipuli
katkaravut
ananas

Sienipaprikatäyte:
tuoreita herkkusieniä
vihreää ja keltaista paprikaa
tomaatti
sipuli

Levitä ketsuppi ja tomaattimurska, mausta jauhetulla basilikalla, asettele täytteet (valitsin kaksi lempitäytettäni), mausta pippurilla ja oreganolla ja ripota päälle juustoa. Paista 250 asteessa 5-7 min.

Tonnikalapitsa - Tuna pizza

frozen pizza bases
ketchup
organic mashed tomatoes
basil
black pepper
oregano
grated pizza cheese

Tuna filling:
good white tuna
onion
shrimps
pineapple

Mushroom-pepper filling:
fresh champignons
green and yellow pepper
tomato
onion

Spread the ketchup and mashed tomatoes, spice with ground basil, add the fillings (I chose two of my favourites), spice with pepper and oregano and sprinkle cheese on top. Bake in 480 degrees F for 5-7 minutes.

Paprikapitsa - Pepper pizza

No comments:

Post a Comment