Wednesday, July 8, 2009

Täytetyt paprikat ja kesäkurpitsat - Stuffed peppers and zucchinis

1,5 dl riisiä
1/2 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa
2 punaista paprikaa
6 herkkusientä
5 kevätsipulia
purjosipuli
200 g Emmental-raastetta
mustapippuri, valkopippuri, suola, persilja, paprika, sitruunapippuri

Keitä riisi kasvisliemessä, pilko sienet ja sipulit, kuullota ja lisää riisiin. Lisää joukkoon myös kesäkurpitsan sisusta ja mausta (sitruunapippuria vain kesäkurpitsaan). Täytä koverretut paprikat ja kesäkurpitsan puolikkaat, ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista ylätasolla 200 asteessa 30 minuuttia.


0,6 cup rice
1/2 veggie cube
zucchini
2 red peppers
6 champignons
5 spring onions
leek
7 ounces of grated Emmental
black pepper, white pepper, salt, parsley, paprika, lemon pepper

Boil the rice in veggie bouillon, chop the mushrooms and onions, fry lightly and mix with rice. Add also some of the zucchini insides and spice up (lemon pepper only to zucchini). Fill the peppers and zucchini halves, sprinkle cheese on top. Bake in 390 degrees F at the upper level for 30 minutes.

No comments:

Post a Comment