Saturday, May 1, 2010

Savulohisalaatti - Smoked salmon salad

1/2 jääsalaatti
1/2 rasiaa rucola-vuonankaali-punasalaatti-sekoitusta (UnicaVera)
1/2 kurkku
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1/2 vihreä paprika
savulohta
1 pkt Arla Apetina -juustoa
kurpitsan-, auringonkukan- ja pinjansiemeniä (Arimex-sekoitus)
krutonkeja (Crostini Mediterranean)
kevyt ranskalainen salaattikastike

Viipaloi kurkku ja paprikat ohuiksi siivuiksi. Jos salaattia ei syödä heti, laita juusto- ja leipäkuutiot erikseen tarjolle, koska pehmenevät jääkaapissa mössöksi.

Yliherkullista! - Too delicious!

ice salad
rucola, mache salad and radicchio mix
cucumber
cherry tomatoes
red, yellow and green pepper
smoked salmon
soft feta cheese (Arla Apetina)
pumpkin, sunflower and pine seed mix
croutons (Crostini Mediterranean)
light French dressing

Slice the cucumber and peppers thin. If you won't eat the salad at once, serve the cheese and croutons on separate plates as they turn soft in the fridge.

No comments:

Post a Comment