Saturday, March 2, 2013

Onni - Happiness

Mihinkään ei tee mieli lauantai-iltaa viettämään, kun on siisti ja kaunis koti ja ihana perhe - ja elävää musiikkia omassa kodissa. Itse soitan lähinnä klassista, joskus jazzia tai poppia, mutta mies osaa improvisoida taitavasti ja voin vain ihailla hänen luovuuttaan ja nauttia musiikin virrasta.

Olen alkanut ripustaa omia maalauksiamme ja piirustuksiamme seinille ja yhtäkkiä kodista on tullut paljon viihtyisämpi. Talo on tavallaan täyttynyt meidän energiallamme ja ilo kulkee huoneesta toiseen. Luovuus on se, joka tekee elämästä elämisen arvoisen ja kodista persoonallisen - oli se luova energia sitten mitä tahansa, vaikka pullan leipomista tai kukkien kastelua. Luovuus herättää kaiken eloon - jopa elottoman talon. Minulle talot ovat aina olleet eläviä olentoja, jotka kuvastavat omistajansa sielua.


I have no desire to spend Saturday night anywhere else but at home - we have such a tidy and beautiful home now and I love my little family. And my husband indulges us with live music. I mostly play classic and jazz, sometimes pop, but my husband can improvize and I can only admire his skill and enjoy the flow of music.

I've started to hang our own paintings and drawings on the wall and suddenly the home has become much more cosy. It has filled with our energy and feels much more individual now. I think creativity makes life worth living and makes a house home - whether it's baking, crafting or taking care of children and plants. Creativity brings everything to life - even a lifeless house. To me houses have always been living creatures reflecting their owner's soul.

No comments:

Post a Comment