Monday, February 19, 2018

Numeroiden 1111, 555 merkitys

Muutama päivä sitten näin töissä numerosarjan 1111 toistuvasti. En ollut nähnyt sitä vuosiin ja olinkin jo alkanut ihmetellä, onko minut kokonaan unohdettu. Näin toistuvia numerosarjoja viimeksi silloin, kun tapasin ex-mieheni ja sain lapset. Siitä on jo vuosia aikaa. Viime vuosina olen nähnyt lähinnä materialismiin ja negatiivisuuteen viittaavia sarjoja ja olen ollut hieman huolissani.

Toistuvat, synkronistiset numerosarjat ovat yleensä viesti joko korkeammalta minältä (alitajunnalta), henkioppailta tai "enkeleiltä" - kuka mihinkin uskoo. En tiedä, mistä viestit tulevat, mutta jostain ne tulevat ja lähettäjä pitää huolen siitä, että varmasti huomaat ne. Esim. numero 1111 ilmestyi selkeästi kolme kertaa peräkkäin tunnin sisällä eri lähteistä.

Numero 1111 on herätyskoodi. Sen tarkoitus on saada sinut havahtumaan ja odottamaan uutta viestiä:

The repeating number 1 is most often the first sequence that appears to many people.  Once the 1111 is acknowledged, the number sequence changes to another combination along with new messages.

Many people associate the repeating 1111 with a ‘wake-up call’, a ‘Code of Activation’.

At times, when you are about to go through a major spiritual awakening the number 1111 may appear to signal the upcoming change or shift.

When Angel Number 1111 appears repeatedly it signifies that an energetic gateway has opened up for you, and this will rapidly manifest your thoughts into reality. Do not put your energy into focusing on fears as you may manifest them into your life. Angel Number 1111 is a message from your angels to be very aware of your persistent thoughts and ideas as these are manifesting quickly into your reality.

Pay special attention to your thoughts as these are revealing the answers to your prayers. Your optimistic attitude will help to manifest your desires and help you to achieve your goals and aspirations.  They will also assist you with serving your spiritual life purpose and soul mission.

Angel Number 1111 encourages you to look to new beginnings, opportunities and projects with a positive and optimistic attitude as these are appearing in your life for a very good reason.  Your angels want you to achieve and succeed with your desired goals and aspirations.


Angel Number 1111 also encourages you to assist and inspire the human race via your natural abilities, relying upon your inner  wisdom and intuition to guide you.  Be an inspirational guiding light to bring illumination and enlightenment to others and to help raise spiritual awareness.

Number 1111 also relates to the number 4(1+1+1+1=4) and Angel Number 4.

Numero 4 on minun henkinen numeroni. Se merkitsee tasapainoista ja luotettavaa mestaria, jolla on vahva sisäinen motivaatio ja korkea moraali.

Viime yönä sain toisen herätyskoodini. Jostain syystä heräsin ennen aikojani ja katsoin kelloa. Se näytti 555:

Angel Number 555 is a message from your angels that it is time to let go of the ‘old’ that is no longer positively serving you. Trust that they will be replaced with ‘better’.

Keep a positive attitude and mind-set about the ‘new’ entering your life and keep an open mind as to the opportunities presenting themselves. Remember that everything happens for a reason and nothing happens by chance.

Angel Number 555 suggests that major life changes are taking place in many areas of your life. Trust that these changes are for both your immediate and long-term benefit. The angels ask that you ‘go with the flow ...’

Elämässäni tapahtui juuri pari päivää sitten suuri muutos - muutos, jota olin alitajuisesti kaivannut, mutta jota en ollut uskaltanut toteuttaa. Ja tämä muutos enteilee vielä suurempaa muutosta tulevaisuudessa. Olen taas lähtöpisteessa, mutta paljon kokeneempana ja viisaampana. On kaiketi pysyttävä positiivisella mielellä ja uskottava, että tulevaisuus tuo jotain parempaa tullessaan.

And in short in English: I just saw the above numbers repeatedly in my life, and a major life change suddenly occurred. Looking forward to new adventures. :)11 comments:

 1. Jälleen tänään näin numerot 1111, 111 ja 11 samanaikaisesti auton mittareissa. Mikä on todennäköisyys tuolle? Melko pieni sanoisin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä olen nähnyt joskus numeroa 2 hätkähdyttävän ihmeellisesti; lämpömittarissa oli sisällä 22.2 ja ulkona 22 ja päivämääräkin oli 22. päivä.

   Delete
  2. No tuo on kyllä merkki jostain. Number 2 relates to your Divine life purpose and soul mission, duality and balance, partnership and relationships, diplomacy and adaptability, insight, sensitivity and selflessness.

   Delete
 2. Asioita alkoikin tapahtua, olen tutustunut hyvin henkisiin ihmisiin ja herkistynyt siinä määrin, että olen alkanut aavistaa ennalta tapahtumia. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

  ReplyDelete
 3. Minä näen myös usein noita numeroyhdistelmiä, ne vaihtelevat mutta tuo 111 tai 1111 tietää yleensä aina jotain jännittävää tapahtumaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skeptikko varmaan väittäisi, että kiinnitän vain huomiota tiettyihin numeroihin, mutta jos joku tietty numerosarja toistuu riittävän usein (kuten taas tänä aamuna), siihen ei voi olla kiinnittämättä huomiota.

   Delete
 4. Olen omalta kohdalta ihmetellyt numeroita jo monta vuotta mutta minulla ei ole aaavistustakaan siitä merkitsevätkö ne jotain. Aika jännää lukea näitä sinun numerotulkintojasi. Minulle "ilmestyy" usein 222 ja 1616, myös 444 ja 555. Lämpömittarin lukema, kännykän kello, tietokoneen kello. En käytä kännykkää usein enkä liioin tuijottele lämpömittaria, aika harvoin katson tietsikan kelloakaan, mutta noita lukemia tulee vastaan. Hassua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minullekin noita numerosarjoja (1111, 2222, 66, 444, 555) ilmestyy toistuvasti tiettyinä aikoina. Mä yritän vain silloin tarkkaan miettiä, mitä elämältäni haluan, yritän ajatella positiivisesti ja tehdä rohkeasti päätöksiä tai kokeiluja. Jotain elämänmuutosta tai herätystä tuo yleensä merkkaa.

   Delete
  2. Mulle on esim. nyt tarjoutunut valtavasti tilaisuuksia, joihin pitäisi tarttua. Yritän pakottaa itseni tarttumaan niihin, vaikka ei aina innostaisi, ja sillä on ollut kyllä positiivinen vaikutus.

   Delete
 5. Kiitos vastauksista Marianne. Minulla on aina mukava positiivinen tuntemus kun noita lukuja tulee vastaan, mutta en ole tullut ajatelleeksi että voisin ottaa ne rohkaisuna tai merkkinä jostain 🙂Pirtsakkaa päivää sinulle !

  ReplyDelete
 6. Pitääpä nyt vielä sanoa, että numeroita 1111, 555 on näkynyt toistuvasti tämän kuukauden aikana, ja elämässäni on alkanut tapahtua uusia asioita. Jatkan valitsemallani tiellä ja odotan mielenkiinnolla, mitä elämä tuo tullessaan. :)

  ReplyDelete