Tuesday, April 10, 2018

Kokkauskurssi - Cooking course

Valmistimme työhyvinvointipäivänä erilaisia etnisiä ruokia kokkien opastuksella. - We had an ethnic cooking course at work.

Täytteen valmistusta. - Frying the filling. 


 Filotaikina oli haurasta. - Filo dough was fragile.


Mantelia ja seesamia. - Almond and sesame seeds.





Valmiit filonyytit. - Fresh from the oven. 


Pitopöytä - Banquet table 


Marokon taginea. - Tagine from Morocco. 





 Meksikolaisia papuja. - Mexican beans.


Filo-granaatinsiemen-kakku - Filo and pomegranate cake


2 comments:

  1. Nam, kokkauskurssit ovat niin kivoja:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varsinkin tuollaiset etniset, mausteiset ruuat - oppii käyttämään uusia raaka-aineita. Israelissa on kuulemma todella monipuolinen keittiö ja hyviä ravintoloita - katsoin dokumentin.

      Delete